Keitä olemme

Paistajat

Paistajat on viiden ystävän yhteinen yritys ja Youtube-kanava, jossakaikkia yhdistää intohimo hyvään ruokaan. Paistajien tavoitteena onantaa tavallisille kotikokeille ideoita ruuanlaittoon rennossa hengessä jatuottaa vihdyttävää sisältöä. 

Illustration

Me olemme Paistajat

Paistajat OY

Tutustu alta lisää Paistajien tiimiin!

Illustration

JUHO VALKEALINTU

HARD KOKKI

Minä tässä hei!..
Olen ammatiltani kokki ja nuorempana tuli
kilpailtua myös jonkin verran
(Nuorten kokkien SM kultaa).
Keikkoja teen vieläkin, mutta intohimoni
kokeilla uutta ja "leikkiä" ruualla veti minut
somen maailmaan jo reilu 7 vuotta sitten.
Somessa voin päästää luovan hulluuteni
kunnolla valloilleen.

TYYLIKokeellinen fuusio-gastronomia jalapsellinen huumori.Top tier koktaileja myös välillä.
MIELENKIINNON КОНТЕЕТUusien reseptien ja menetelmienkehittäminen sekä erikoiset raaka-aineet

Illustration

MIKKO MÄKELÄ

RESEPTI-KANAVA

Nyt on juicy!
Aloitin Youtuben tekemisen reilu 4 vuotta
sitten intohimosta monipuoliseen
ruuanlaittoon. Tykkään kokeilla erilaisia
elementtejä ruuanlaitossa. Nautin myös
matkustelusta maailmalla ja sieltä
saatavista inspiraatioista

TYYLIRento lifestyle tyylinen sisältö, kokeilevallatwistillä
MIELENKIINNON КОНТЕЕТAasialaisten ruokien maut, laadukkaatpikaruuat, Vlogit maailmalta sekä oluet janiiden paneminen.

Illustration

HANNU JÄRVIMÄKI

PIHVIFRIIKKI

Palaneen ja paahtuneen ero on häilyvän
pieni.
Porukan isähahmo - Kauppalehti
aikoinaan kirjoitti, niin kypsällä iällä
youtubettajaksi. Erityisesti hyvien lihojen
valmistaminen on intohimoni. Tykkään
tutustua alan ammattilaisten toimintaan
ja haastaa itseäni oppimaan uutta.
Huumoria ja hauskanpitoa unohtamatta.

TYYLI
Rentoa ja humoripitoista, mutta asiallista
MIELENKIINNON КОНТЕЕТ
hyvä lihat, savustaminen, lihojen
valmistustekniikat, alan ammattilaisten
toimintaan tutustuminen,
ravintolavierailut, vlogit reissuilta

Illustration

TOM LUNGREN

PIHVIMIES

Huikean hyvää..
Pitkän linjan lihaharrastaja, joka yrittää
opettaa ja neuvoa erilaisten lihojen
valmistusta. Erityisesti dry age -
kypsytyksen tuomat hyödyt lihaan ja
muihin raaka-aineisiin kiinnostavat
paljon ja teen siihen liittyen paljon
omituisia kokeiluja.

TYYLIAsiasisältö, opettavainen
MIELENKIINNON КОНТЕЕТDry age -kypsytys, lihan valmistus,kasvatus ja leikkaus, BBQ Low&Slow,videotuotanto
www.pihvimies.fi

Illustration

KALLE WALLIN

CHEF WALLIN

Veitsimestari, nopeiden reseptien
erikoismies ja Paistajien vilkkusilmä.
Suuri intohimoni on yksinkertaisesti
ruoka. Tykkään valmistaa sitä, mutta
nautin myös hyvän ruuan syömisestä.
Huumori kulkee mukana niin
ruuanlaitossa kun arjessa

TYYLI
Rentoa ja intoimoista ruuanlaittoa.

MIELENKIINNON КОНТЕЕТ
Hyvä ruoka, uusien makujen löytäminen,
kaikenlaisen ruuanvalmistaminen.